Kedves Vásárlóim,

A karácsonyi előrendelések és a megnövekedett érdeklődés miatt jelenleg 2022. januári teljesítéssel tudok csak új megrendelést felvenni.
Szíves megértéseteket köszönöm.

ajandekutalvany

Igazán személyes ajándékot keresel?

 

Szeretnél egy szívhez szóló táblát ajándékozni, de nem vagy biztos benne, hogy milyen szín passzolna az ajándékozotthoz a legjobban?

Akkor a DEKOR by bridge AJÁNDÉKUTALVÁNYT pont Neked találtam ki! Bármilyen értékben, vagy konkrét termék beváltására is kérheted, ami a következő év végéig felhasználható.

Mincsikne Urban Brigi

Kézzel, személyre szabottan

A DEKOR by bridge termékek teljesen egyénre szabott, kézzel és csupa szeretettel festett, saját tervezésű lakásdekorációs táblák.

Ha számodra is fontos, hogy a hely, ahol laksz igazi meghitt otthon legyen, a benne lévő dekorációk igényesek és egyediek legyenek, hogyha ajándékba adsz valamit akkor az személyre szóló legyen, és hogy egy kézműves termék valóban kézzel készült, minőségi érték legyen, akkor a DEKOR by bridge Neked szól.
Itt nincs lehetetlen, minden elképzelésből egy kézzelfogható álom születik.

Garancia

  • Minden táblára “BOLDOGSÁG garanciát” vállalok. Tehát amikor először kézbe veszed vagy ajándékba adod, garantálom, hogy elönt a boldogság érzés 🙂

  • Minden CSALÁD-Táblára “Gólya garanciát” vállalok. Ez azt jelenti, ha később kibővülne a család, akkor ingyen ráfestem az új családtagokat. Annyit, amennyit csak a tábla mérete megenged. 🙂

Ezért érdemes Dekor by Bridge táblát választanod

  • Nem használok sablonokat, minden tábla egyedileg, kézzel készül

  • Bármelyiket kérheted névre szóló festéssel is

  • Csak minőségi, idő- és vízálló akril festékkel dolgozom