Dekor by Bridge

Lorem ipsum dolor sit amet consecteture.

Mincsikne Urban Brigi

Szia!

Rajz-, vizuális kommunikáció tanár, kreatív önmegvalósító, 3 gyermekes  anyuka vagyok, akinek minden álma volt, hogy csakis azzal foglalkozzon amit igazán szeret. Ez persze nem más, mint a dekorációs festés. Kézzel festett, saját tervezésű fa táblák, sablonmentes lakásdekorációk készítése a mindenem. Rengeteg munkával, kitartással mára eljutottam odáig, hogy ez legyen a hivatásom.

​​

Bár a végzettségem és tanulmányaim is egészen 14 éves korom óta a rajzolás és festés területét érintették, sokáig mégis másfelé sodort az élet és csak hobbi szinten maradt meg az amihez igazán értek.

A gyermekeim születései után eljött a lehetőség, hogy több időt töltsek a szakmámmal is. A hobbimból így szépen lassan hivatás lett.

Minden termékemet maximális precizitással, előtervezéssel és gondos kivitelezéssel készítem el. Minden mintát és szöveget egyedileg, kézzel előrajzolok ezzel is garantálva a termék tökéletességét. Miközben festek, teljesen megszűnik körülöttem a világ, teljesen kikapcsolok és csakis az aktuális munkámra koncentrálok, ami fantasztikusan feltölt újabb inspirációs energiával.

Egy-egy darab elkészítése után csak úgy pörögnek az ötletek és újabb megvalósítási lehetőségek a fejemben. Persze ezekből nem minden valósul meg csak a legkiforrottabbak.

Akkor vagyok boldog, ha egy-egy termékem hozzájárul ahhoz, hogy az “otthon melege” érzés kialakuljon. Szerintem minden kiegészítőnek fontos szerepe van a lakásunkban. A hétköznapunk szerves részei, napi szinten érintkezünk velük, amikor ráírunk egy üzenetet, vagy ráakasztunk valamit vagy csak elmegyünk mellette és rápillantunk boldog emlékeket idéz fel.

Akár ajándékba adjuk, akár saját részre választjuk, egy személyes, szívhez szóló tábladekor hozzájárul az otthonunk és a lélek harmóniájához.