Család tábla

9 800Ft14 800Ft

Minden termék egyedi rendelésre, kézzel készül. Az elkészítési idő általában 2 hét. Az éppen aktuális teljesítési határidőről érdeklődj e-mailben.

Egy olyan kis tábla, amelyre a TE családodat vagy az általad megadott családot festem le a képeken látható stílusban és elrendezésben. Az igazi összetartozást jelképezi, amelyen minden családtagnak kényelmes helye van. 🙂 A családtagok egymás mellett ülnek és mindenki egy-egy saját névvel ellátott lufit tart a kezében. A tábla alsó vagy felső részére egy család név, vagy bármilyen más rövid szöveg kerülhet. (pl. Édes otthon, Sweet home, Téged vártunk, Isten hozott, Örökké együtt, A mi családunk, A mi otthonunk, stb.)

Neked csak annyi a dolgod, hogy leírd hány fős családról van szó, kinek mi a neve és fontosabb jellemzője (pl. az anyuka hosszú göndör hajú, az apuka kopasz, a gyerekek hány évesek, stb.) és én ez alapján megfestem a személyre szóló CSALÁD-Táblád.

Választható méretek:

  • 16×16 cm

  • 20×20 cm

  • 20×20 cm, kulcstartós
  • 20×20 cm, házikós
  • 20×20 cm, kulcstartós és házikós
  • Bármilyen egyedi méret egyedi árajánlat alapján

További információk

Méretek N/A
Család tábla

16x16cm csak családrajz és szöveg, 20x20cm csak családrajz és szöveg, 20x20cm házikós családrajz és szöveg, 20x20cm kulcstartós családrajz és szöveg, 20x20cm kulcstartós és házikós családrajz szöveggel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Család tábla” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük